Vastgoed24 Blog - Vastgoed24 bv


Vastgoedbeheer, -automatisering en bouwecologie voor beheerders, corporaties, gemeentes en overheden.
Uniek in flexibiliteit en service!
Ga naar de inhoud

April 2019

Vastgoed24 bv
Gepubliceerd door in algemeen · 3 mei 2019
Tags: IBVConditiemetingMJOB
IBV
Het programma IBV wordt al jaren bij de Efteling ingezet voor het maken en bijhouden van de Conditiemetingen en de MJOB van de attracties en het parkmeubulair. Door de grote flexibiliteit van het programma is het mogelijk om de van de meest uiteenlopende en speciale bouwdelen en materialen de conditie vast te leggen en de MJOB in te richten.
In april is daar ook Groen en Werktuigbouw aan toegevoegd. De gewenste bouwdelen zijn aan de database toegevoegd en de bijbehorende gebreken gekoppeld. De komende periode zullen de praktijkproeven worden uitgevoerd.

De update van vorig jaar is met zeer veel positieve reacties door onze klanten in gebruik genomen. Met name de nieuwe interface en de grafische functies scoren goed. Daarnaast wordt de nieuwe manier van gegevensoverdracht van de conditiemetinggegevens -van- en naar de Tablet- als erg fijn ervaren.
Natuurlijk zijn er altijd wensen en zijn we in april begonnen met het verwerken hiervan. De nieuwe update zal de door de gebruikers naar voren gebrachte vele, maar o zo handige, kleine functies bevatten...Wat die zijn, staat binnenkort in de releasenotes.. :-)

Taakbeheer
Ons nieuwe programma Taakbeheer is, na het zien van de eerste B-demo, al in gebruik genomen ! Ondanks dat het programma nog niet af is, was de klant al super enthousiast over de eenvoud en handige functies. Fijn !
Taakbeheer is nog volop in ontwikkeling en zijn er in april vele handige functies ontwikkeld en nog steeds heeft Taakbeheer geen enkel verplicht veld.

Inspecties
Nu weer eens niet vanuit een bouwkundig standpunt maar op een andere wijze dag- en nacht met vastgoed bezig.
Vorig jaar is Vastgoed24 gestart met assistentie bij flora- en fauna-inspecties bij een woonwijk in Amsterdam. Door de fijne samenwerking wordt dit gecontinueerd en gaat Vastgoed24 in Delft, Amersfoort en Soest assisteren bij het uitvoeren inspectierondes voor huismussen, gierzwaluw en vleermuizen.Terug naar de inhoud