Vastgoed24 Blog - Vastgoed24 bv


Vastgoedbeheer, -automatisering en bouwecologie voor beheerders, corporaties, gemeentes en overheden.
Uniek in flexibiliteit en service!
Ga naar de inhoud

IBV16 in Eindhoven

Vastgoed24 bv
Gepubliceerd door in informatie sessie · 18 september 2017
Tags: IBV16
Vandaag naar Eindhoven om voor het eerst de nieuwe versie IBV16 aan een klant te laten zien. Het programma is nog niet geheel gereed, maar na het laten zien van een paar screenshots wilde de klant niet wachten en graag de functies in praktijk in werking zien.

Gelukkig bezoek ik alle klanten per motor, want vanaf Delft richting Eindhoven zit er altijd maar een paar kilometer lege ruimte tussen de files. :-)
Aangekomen natuurlijk even bijpraten en dan aan de slag. Al bij het inlogvenster is de verandering ten opzichte van de vorige versie al zichtbaar.

Na het inloggen een nieuw fris startvenster met een overzicht van alle complexen. Een link naar de online helpbestanden en onze homepage ontbreken niet. Een duidelijke menubalk bovenin waar een deel flexibel met de navigatie van de gebruiker veranderd maakt het allemaal erg gebruiksvriendelijk.
Na het starten van de module MJOB viel direct de optie "liftenimport" in het oog, en daar werd deze klant ook heel erg blij van. Net meer urenlang saai, handmatig de aangeleverde MJOB-gegevens van de liftadviseur verwerken, maar een eenvoudige routine !

Daarnaast nog een aantal grafische functies de duidelijk overzicht bieden: Deze gebruker is "om" en wil er direct mee aan de slag ! Ondanks de wetenschap dat er nog wel eens een foutje in zou kunnen zitten.

Met een zeer tevreden gevoel neem ik afscheid van een blije klant, tot ziens !Terug naar de inhoud