Vastgoed24 Blog - Vastgoed24 bv


Vastgoedbeheer, -automatisering en bouwecologie voor beheerders, corporaties, gemeentes en overheden.
Uniek in flexibiliteit en service!
Ga naar de inhoud

Het nieuwe jaar

Vastgoed24 bv
Gepubliceerd door in algemeen · 4 januari 2018
Tags: Nieuwjaar
Een nieuw jaar een nieuw begin. Maar is dat eigenlijk wel zo? Niet voor Vastgoed24, daarvoor is het nieuwe begin eigenlijk vorig jaar ingezet met de ontwikkeling van de "Major" update van IBV. Een geheel nieuwe interface, grafische overzichten en uitgebreide scenariomogelijkheden.
Daarnaast nog een geheel nieuwe inspectie App waar al vele inspecties mee zijn uitgevoerd.
Het komende jaar gaat in elk geval de module jaarplan- uitvoeringsbewaking in de steigers en zal eveneens een metamorfose ondergaan.

Zijn er verder nog wensen? Ja, natuurlijk: uitbreiding van de klantenkring en (naams)bekendheid!
Met de ingeslagen weg zijn de bestaande klanten blij, en wij met de feedback die wij hierover ontvangen. Daardoor krijgen we energie om vooral door te gaan.
Nieuwe klanten hebben soms nieuwe vragen/ideeën waardoor we IBV en de Apps kunnen uitbreiden of verbeteren. En een productverbetering komt uiteindelijk ten goede aan iedereen. :-)
We zijn voornemens deel te nemen aan één of meerdere vakbeursen om al het moois te demonstreren en waar u, ons en de software kunt beproeven.
Wilt u niet zo lang wachten, dan is een "belletje" voldoende (0642529344) en rijdt ik graag langs voor een demo.

En eigenlijk waar ik deze blog mee had moeten beginnen: We wensen u en uw organisatie natuurlijk alle goeds toe voor 2018 !
Hopelijk tot ziens in dit nieuwe jaar !
Terug naar de inhoud