Vastgoed24 Blog - Vastgoed24 bv


Vastgoedbeheer, -automatisering en bouwecologie voor beheerders, corporaties, gemeentes en overheden.
Uniek in flexibiliteit en service!
Ga naar de inhoud

maart 2019

Vastgoed24 bv
Gepubliceerd door in algemeen · 8 maart 2019
Tags: huisstijltaakbeheer
Onze nieuwe huisstijl is een feit, zoals u ziet. Nieuwe tijden, nieuwe ideeën en dus tijd voor een uitstraling die dat ook weergeeft. De eerste kennismaking daarvan is geïntroduceerd tijdens het VGME-event op 7 maart waar de eerste nieuwe visitekaartjes zijn uitgedeeld. De stijl is natuurlijk ook in de site doorgevoerd en de opdracht voor de eerste advertentie in nieuwe stijl is ook al gegeven en zal in de Corporatiegids 2019 verschijnen.
Waarom?
Omdat we onze klanten al een paar jaar op een veel breder vlak ondersteunen dan alleen met software. Door gebruik te maken van de bouwkundige- en vastgoedkennis binnen Vastgoed24 zelf en de verschillende samenwerkingen die we in de afgelopen paar jaar zijn aangegaan en de deelnames in de nodige commissies kunnen we echt ontzorgen op tal van vlakken van Vastgoedbeheer.
Door de introductie van Taakbeheer begint de klantenkring zich ook in andere branches te ontwikkelen. Taakbeheer bevindt zich nog in B-fase maar aan wie het al is getoond, is de reactie zeer positief.

Vandaar dan ook de oneliner: Uniek in flexibiliteit en service !Terug naar de inhoud