Vastgoed24 Blog - Vastgoed24 bv


Vastgoedbeheer, -automatisering en bouwecologie voor beheerders, corporaties, gemeentes en overheden.
Uniek in flexibiliteit en service!
Ga naar de inhoud

2020

Vastgoed24 bv
Gepubliceerd door in algemeen · 2 januari 2020
Het begin van een nieuw jaar is ook vaak het moment om even terug te kijken. 2019 was een enerverend ontwikkelingsjaar waarin we met Taakbeheer een fantastisch nieuw product hebben ontwikkeld. Door de flexibiliteit is het programma op veel manieren in te zetten voor het vastleggen en plannen van verschillende activiteiten.
Het milieu neemt op alle fronten een steeds belangrijkere plaats in waarbij ook de regelgeving steeds uitgebreider en belangrijker wordt. Om enige duidelijkheid in de regelgeving te scheppen als het gaat om de Wet natuurbescherming (voorheen flora- en faunawet) hebben is in het laatste kwartaal van 2019 de training ontwikkeld "Vastgoed en de Wet natuurbescherming". Door in een vroeg stadium, liefst al bij de initiatieffase, rekening houden met deze wet kan veel tijd, geld en ergenernis bespaard worden.
Ook zijn we blij dat onze conditiemeting App in 2019 door meer inspecteurs als standaard inspectiemiddel gebruikt is.

In 2019 konden we veel klanten helpen bij verschillende vraagstukken en hopen dat in 2020 zeker voort te kunnen zetten. Wij zien uit naar de uitdagingen die onze klanten in het nieuwe jaar zullen brengen !Terug naar de inhoud